Tri stana, Pula, Stoja, 100 m od mora, pogled na more

prodaja Stan u zgradi

Pula, Pula

  • 5
  • 211m2

510.000 € 3.842.595 kn

Ostali podaci o nekretnini

  • Cijena 510.000 €
  • Cijena /m2 2.417,06 €
  • Agencijska provizija 3% + PDV
  • Godina adaptacije 2023
  • Kat prizemlje, potkrovlje
  • Broj soba 5
  • Broj spavaćih soba 5
  • Udaljenost od mora 100 m

Opis nekretnine

Na krajnjem jugu poluotoka Istra nalazi se njezin najveći grad Pula. Gradski predio STOJA udaljen je 3 km od povijesnog centra Pule i okružen je bujnom borovom šumom i sredozemnim raslinjem i plažama koje se stepenasto spuštaju u more. U ovoj prirodnoj oazi na samo 50 metara od mora i šljunčanih i stjenovitih plaža nalazi se kamena kuća okružena netaknutom prirodom i velikim vrtom gdje se  prodaju tri stana, od kojih su dva stana renovirana 2020. godine, a jedan stan je za renovaciju.    

Od renoviranih stanova, veći stan ukupne stambene površine od 107 m2 nalazi se u potkrovlju, a manji stan 24 m2, smješten je u vrtu. Stanovi su povezani vrtom i terasama i prodaju se zajedno.  

U veći stan u potkrovlju od 107 m2 ulazi se iz prizemlja koje je okruženo prekrasnim mediteranskim vrtom. Zbog konfiguracije terena potkrovlje se na sjeverozapadnoj strani nalazi u prizemlju.  Stan je potpuno renoviran 2020. godine u skladu sa suvremenim trendovima uređenja interijera.  Prostorije su klimatizirane, a stan ima plinsko etažno centralno grijanje. Sastoji se od ulaznog prostora sa zapadne strane, 2 velike spavaće sobe i prostranog dnevnog boravka sa pogledom na jug, kuhinje opremljene  najsuvremenijim  električnim uređajima s blagovaonicom na jugozapadu, predprostora ispred kupaonice i kupaonice na istoku. Prostori na južnoj i jugozapadnoj strani imaju otvoreni pogled na more i prekrasne uvale. Stanu pripada  i velika terasa (jugozapad) od 30 m2,  s koje se pruža nezaboravan pogled na more i zalaske sunca.

Manji stan od 24m2, koji se nalazi u vrtu, sastoji se od spavaće sobe, kupaonice, pretprostora s garderobom i dnevnog boravka sa kuhinjom. 

Terasa, dvorište i vrt spajaju dva stambena objekta. Oba stana se prodaju namještena.  

Treći stan prizemlju (koji se renovira) veličine je 80 m2, a sastoji se od spavaće sobe od 20 m2, kuhinje sa blagovaonicom 20 m2, dnevnog boravka 20 m2, kupaonice i hodnika 20 m2.  

Uz navedene stambene objekte, dvorište, vrt i okućnicu, moguć je i otkup prava gradnje sa pravomoćnom građevinskom dozvolom za izgradnju dodatna dva kata.

U tijeku je postupak etažiranja. 

Kupnja predstavlja odličnu priliku za investiciju kroz potencijalno iznajmljivanje apartmana turistima obzirom se stanovi nalaze na samo 100 m od mora i imaju pogled na more. 

Stojimo na raspolaganju za upite i razgledavanje nekretnine.

Kontakt:
Milena Veljović
Mob: +385997031844
E-mail: likvidusnekretnine@gmail.com
www.likvidus.hr

 

 

Kontaktirajte nas

Pošaljite upit