Kuća kategorizirana za iznajmljivanje, Žbandaj

prodaja Kuća u nizu

Poreč, Žbandaj

 • 3
 • 3
 • 162m2

375.000 € 2.825.438 kn

Ostali podaci o nekretnini

 • Cijena 375.000 €
 • Cijena /m2 2.314,81 €
 • Površina okućnice 100 m2
 • Površina parcele 100 m2
 • Godina adaptacije 2019
 • Kat prizemlje, prvi, drugi
 • Broj soba 4
 • Broj spavaćih soba 3
 • Broj kupaona 3

Opis nekretnine

Prodaje se renovirana kuća u nizu u Žbandaju (okolica grada Poreča). Kuća se prostire na 162 četvorna metra i proteže se kroz tri etaže. 

U prizemlju kuće nalazi se rustikalno uređena kuhinja s blagovaonicom, prostrani dnevni boravak i kupaonica. Elegantnim stubištem dolazimo do druge etaže, gdje se nalaze dvije spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom. Jedna od spavaćih soba ima izlaz na terasu s prekrasnim pogledom na more. Treća etaža je rezervirana za opuštanje i luksuz, s prostranom spavaćom sobom, kupaonicom opremljenom saunom te dijelom natkrivene terase na kojoj se nalazi jacuzzi, savršen za uživanje uz prekrasan pogled na more.

Kuća je kategorizirana za iznajmljivanje i prodaje se potpuno namještena i opremljena visokokvalitetnim namještajem. Za grijanje i hlađenje koriste se klima uređaji koji su postavljeni u cijeloj kući.

Ispred kuće nalazi se natkrivena terasa s ljetnom kuhinjom, idealna za obroke na otvorenom. Preko puta kuće nalazi se dodatni prostor trenutno korišten kao parking, no može se prilagoditi prema željama budućih vlasnika.

S obzirom na svoju izvanrednu lokaciju i sadržaje, ova nekretnina je savršena za obiteljski život ili kao investicija za turistički najam.

Kontakt:
Milena Veljović
Mob: +385997031844
E-mail: likvidusnekretnine@gmail.com
www.likvidus.hr
***
Renovated terraced house for sale in Žbandaj (near Poreč). The house has 162 square meters and spans three floors.

On the ground floor of the house there is a rustically decorated kitchen with a dining room, a spacious living room and a bathroom. An elegant staircase leads to the second floor, where there are two bedrooms, each with its own bathroom. One of the bedrooms has access to a terrace with a beautiful view of the sea. The third floor is reserved for relaxation and luxury, with a spacious bedroom, a bathroom equipped with a sauna and a part of the covered terrace with a jacuzzi, perfect for enjoying with a beautiful view of the sea.

The house is categorized for rent and is sold fully furnished and equipped with high quality furniture. Air conditioners installed throughout the house are used for heating and cooling.

In front of the house there is a covered terrace with a summer kitchen, ideal for outdoor meals. Across the street from the house there is an additional space currently used as a parking lot, but it can be adapted according to the wishes of the future owners.

Given its outstanding location and facilities, this property is perfect for family living or as a tourist rental investment.

Contact:
Milena Veljović
Mobile: +385997031844
E-mail: likvidusnekretnine@gmail.com
www.likvidus.hr

 

 

 

Kontaktirajte nas

Pošaljite upit